Despre noi

Compania noastra a luat fiinta in 2008, iar astazi suntem o companie in plina ascensiune, serioasa, dornica de a cladi viitorul dumneavoastra. Prestam o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare sau exterioare.

Compania noastra isi desfasoara activitatea in Timisoara si zonele ei limitrofe, iar preturile sunt negociabile si in raport cu calitatea foarte bune.

Angajatii nostrii sunt in mare parte instruiti pe santierele din strainatate, dar si in cadrul altor firme de constructii din tara.
Majoritatea fiind specializati pe anumite domenii ale constructiilor ne ajuta sa formam o echipa completa, profesionala si cu rezultate pe masura asteptarilor clientului.
Serviciile prestate pana acum ne recomanda ca un partener serios si eficace, iar raportul calitate-pret este unul in favoarea dumneavoastra.
 
Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, din faza de documentare pana la etapa finisarii.
Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri au fost multumiti de rezultate. Orice proiect este analizat cu minutiozitate, luand in considerare fiecare aspect al procesului de executie. Rezultatul este o solutie unica, personalizata, pentru fiecare client.
 
Salariatii nostri isi indreapta atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite: amenajari interioare si exterioare, decoratiuni interioare,decoratiuni rigips,amenajari interioare, executam o gama larga de servicii: montaj rigips, placare rigips, placare pereti rigips , montaj pereti despartitori rigips gips-carton, tavane rigips,plafoane false rigips, tavane casetate,tavane false rigips, design, scafe rigips, forme rigips, modele rigips, mobilier rigips,baruri rigips ,montaj tapet, zugraveli decorative de interior, zugraveli lavabile, tencuieli,tencuieli decorative,amenajari mansarde rigips, montaj gresie, montaj faianta, montaj parchet,montaj marmura, montaj piatra naturala, montaj granit, montaj travertin, montaj compozit, onyx, compozit, ardezie, montaj usi, instalatii sanitare si termice, instalatii electrice etc.